Stueplanter udenfor

Du kan nemt skabe en farverig sommerterrasse eller altan. Vælg stueplanter. I sommermånederne kan stueplanter også se godt ud udenfor. Placer for eksempel en kalanchoe, calla, betulia eller cyclamen på din altan.

Sætte stueplanter udenfor
Med lidt held bliver det en lang, lummer sommer. Bare fødder, spiser udenfor og drikker til langt ud på natten. Nogle stueplanter elsker sommeren udendørs. Så snart risikoen for nattefrost er forsvundet, finder disse stueplanter et godt sted udenfor.

Begonia som stueplante indefra og ud på terrassen

Blomstrende stueplanter på terrassen
Blomstrende stueplanter som calla, kalanchoe, cyclamen og betulia (begonia) vil hurtigt føle sig hjemme på din terrasse eller altan. Effekten er overraskende. Med stueplanter bliver dit uderum et rigtigt afslappende sted, hvor du straks føler dig godt tilpas med de blomstrende stueplanter. Så sæt stueplanterne udenfor et sted, hvor du kan bruge lidt farve. Smukke kombinationer opstår ofte spontant. Hvad med en mobil trækasse fuld af callas på terrassen eller betulias i en udhulet træstamme?
Kalanchoe stueplante udenfor på altan og terrasse

Stueplante kalanchoe udenfor
Kalanchoen er en rigtig soldyrker. Stueplanten kom fra Madagaskar til stuer i Europa i 1927. I disse stuer blomstrer planten nu i vindueskarme næsten hele året rundt. Men sæt kalanchoen i søgelyset på din altan i år.

Kalanchoen pifter også din terrasse op med hvide, lyserøde, røde, gule, orange eller lilla blomster. Fordi denne ekstremt stærke sukkulente plante gemmer fugt i de robuste blade, er den en ideel ferieplante. Kalanchoen behøver næsten ikke plejes, og vanding kan glemmes ‘ved et uheld’.

Cyclamen stueplante udenfor om sommeren

Husplante cyclamen udenfor
På trods af dets hippe udseende blev cyclamen set allerede i det sekstende århundrede. Planten stammer fra området omkring Middelhavet. Stueplanten fås med store og små blomster i både klare farver og bløde pastelnuancer. Derudover er der brogede arter med flotte bladaftegninger.

Du kan nemt skabe en farverig sommerterrasse eller altan. Vælg stueplanter. I sommermånederne kan stueplanter også se godt ud udenfor. Placer for eksempel en kalanchoe, calla, betulia eller cyclamen på din altan. Sætte stueplanter udenfor Med lidt held bliver det en lang, lummer sommer. Bare fødder, spiser udenfor og drikker til langt ud på natten.…

Leave a Reply

Your email address will not be published.